Despre parteneri

Dacă ai ajuns în această secțiune, înseamnă că ești interesat de educație. Știi cât este de importantă educația! Indiferent dacă vrei să te implici personal sau să implici compania ori ONG-ul tău, te asigurăm că ești binevenit în acest proiect. Avem mare nevoie să ne fii alături!

  1. Voluntari &Ambasadori 
  2. Parteneri companii
  3. Parteneri ONG-uri

Voluntari & Ambasadori

Este un proiect în care ne-am propus să oferim suport pentru cât mai multe școli. Cea mai importantă resursă în astfel de proiecte este cea umană. Avem nevoie de tine, hai alături de noi în acest proiect! 

Ne poți ajuta indiferent care este expertiza ta și indiferent cât timp poți să aloci în proiect. Ne-am bucura să ne fii alături. Completează formularul și-ți vom trimite toate detaliile de care ai nevoie.

Avem nevoie de tine, hai alături de noi în acest proiect! 

Ambasadorii Edu4Ruralis sunt acei prieteni care pun umărul la reușita acestui proiect.  DA, ne-am asumat un proiect ambițios, este un proiect la nivel național.

  • Avem nevoie de tine, avem nevoie de vocea ta
  • Avem nevoie ca acest proiect să ajugă în cât mai multe școli, mai ales în cele din mediul rural.

Completează formularul și-ți vom trimite toate detaliile de care ai nevoie.

Parteneri Companii

Suntem în căutare de companii prietene cu care să avem parteneriate pentru acest proiect.

Ne interesează să legăm prietenii cu acele companii care vor să susțină educația, cu cele care știu că educația trebuie susținută!

Căutăm parteneri care să înțeleagă importanța susținerii școlilor din mediul rural!

Putem avea parteneriate județene, regionale respectiv naționale.

Avem pregătite parteneriate silver, gold și diamond.

Avem un pachet special (*) pentru companiile din zona IT sau acele companii care au angajați cu expertiză în zona IT

  • (*) printr-un parteneriat special conceput / customizat, aceste companii ne pot ajuta foarte mult dând voie angajaților lor să se implice în acest proiect, suportul oferit de angajații/ voluntari este unul  foarte important pentru acest proiect.

Hai alături de noi în acest proiect! Îți promitem că satisfacțiile vor fi foarte mari. Contactează-ne și îți trimitem toate detaliile de care ai nevoie.

Parteneri ONG-uri

Reprezentând un ONG știi foarte bine cât de mult contează să ai parteneri pe care să te poți baza.

Ne propunem acest proiect la nivel național, parteneriate cu ONG-uri locale, regionale sau chiar și naționale ne ajută foarte mult. Vrem să ajungem în cât mai multe școli, vrem să ne oferim suportul pentru cât mai multe școli. Chiar și dacă ne ajuți doar să ajungem în cât mai multe școli, ajutorul tău este enorm!

Contactează-ne și îți trimitem toate detaliileîn legătură cu parteneriatul pe care-l putem avea.